WEDSTRIJD T-Interim Borgerhout - Junkie's Frameries  4 - 1  (0-1)

DATUM 26-03-2004  21:15

DOELPUNTEN 9’ Vandervee 0-1, 16’ Vos 1-1, 29’ Kodalci 2-1, 30’ Dewit 2-2, 33’ Crommen 3-2, 34’ Vos 4-2, 37’ en 40’ Kodalci 5-2 en 6-2.

VERSLAG Hoeselt miste K. Bijloos, Loncke en Beckers terwijl Lommel ook al onthoofd diende aan te treden zonder Amraoui, Aabbassi en doelman Vandecaetsbeek. De bezoekers speelden in de eerste helft voldoende kansen bij mekaar om royaal op voorsprong te klimmen. Het bleef echter bij een te schamele 0-1. Op de counter stelde Vos kort voor rusten gelijk. Maréchal verkwanselde bij drie tienmeters de opgelegde kansen om een duidelijke voorsprong uit te spelen. Het zou Lommel nadien zuur opbreken. Hoeselt speelde - met ex-Minicup-speler Kodalci als glansvolle afwerker en Tony Hoebregs als betrouwbaar sluitstuk ipv. de geweerde Jehaes - een degelijke tweede helft en boekte verdiend gouden winstpunten die de ploeg ten koste van Rekem naar testplaats twaalf ziet wippen.